ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Lies of P: Υποσχέσεις από τον director για το DLC και το sequel

Πρώτη εικόνα και τραγούδι από το επερχόμενο expansion!

Το ίσως καλύτερο - ή έστω πιο κοινωνικά αποδεκτό - soulslike game των τελευταίων ετών, το Lies of P της NEOWIZ, συμπλήρωσε έναν χρόνο κυκλοφορίας και αυτό αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή για τον director του παιχνιδιού να κάνει μία γρήγορη ανασκόπηση, αλλά και να κοιτάξει στο μέλλον του δικού του Pinocchio. 

Μετά τις ευχαριστίες του Jiwon Choi στην κοινότητα για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε στο Lies of P, ο επικεφαλής της ανάπτυξής του προέβη σε σημαντικές υποσχέσεις γύρω από το εξτρά περιεχόμενο που περιμένει το παιχνίδι και φυσικά την όποια συνέχεια:

"Για το DLC του Lies of P και για το sequel, στοχεύουμε στο να τα καταφέρουμε καλύτερα σε όσα κάναμε καλά και να βελτιωθούμε σε τομείς όπου υπάρχει χώρος για πρόοδο. Ίσως ακούγεται απλό, αλλά το να επιμείνουμε στα βασικά είναι καθετί παρά εύκολο. [...] Θα επιστρέψουμε στη δουλειά για την ώρα. Όταν επιστρέψουμε, ευελπιστούμε να μετατρέψουμε την προσδοκία σας στην απόλαυση."

Μαζί με το μήνυμα του director προς το κοινό, η NEOWIZ κοινοποίησε επίσης μία εικόνα από το DLC, που όλα δείχνουν ότι δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, όπως και το παρακάτω μουσικό κομμάτι που επίσης προέρχεται από το soundtrack του DLC.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το Lies of P.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.