ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με την Unreal Engine 5 αναπτύσσεται το παιχνίδι Iron Man της EA

Και η Motive Studio επέλεξε τη μηχανή γραφικών της Epic Games.

Η πιο πρόσφατη μηχανή γραφικών της Epic Games αρχίζει να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στην gaming ζωή μας, αφού πολλές εταιρείες ανάπτυξης την επιλέγουν. Η πιο πρόσφατη από αυτές φαίνεται πως είναι η Motive Studio της EA, η οποία θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5 για να φτιάξει το Iron Man.

Ο Γενικό Διευθυντής της Motive Studio, Patrick Klaus, αποκάλυψε πως αποφάσισαν να προχωρήσουν με τη συγκεκριμένη μηχανή, καθώς θεωρούν πως θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα των προγραμματιστών να κάνει τα μαγικά της, δημιουργώντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Αν και γνωρίζουμε εδώ και καιρό για την ύπαρξη του παιχνιδιού Iron Man, ο Klaus ενημέρωσε πως η ομάδα βρίσκεται στο pre-production, κάτι που σημαίνει πως ίσως αργήσουμε μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό. Το παιχνίδι πρόκειται να είναι μία αμιγώς single-player εμπειρία, που θα προσφέρει ευκαιρίες για την εξερεύνηση της ιστορίας, του σχεδιασμού αλλά και του gameplay του Iron Man.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το πιο πρόσφατο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Motive Studio ήταν το remake του Dead Space, ενός παιχνιδιού που τα πήγε εξαιρετικά σε κριτικές και υπηρέτησε τους λόγους για τους οποίους κυκλοφόρησε.

Πηγή: EA

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.