ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεγάλη αναβολή παίρνει η κυκλοφορία του Assassin's Creed Shadows

Θυσία για την Ubisoft στον βωμό της βελτίωσης του παιχνιδιού!

Οι κινήσεις της Ubisoft τα τελευταία 24ωρα μας είχαν προϊδεάσει πως κάτι πηγαίνει στραβά, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη σημερινή της ανακοίνωση. Το Assassin's Creed Shadows τελικά δεν θα προλάβει την προθεσμία της 15ης Νοεμβρίου που είχε τεθεί από την αποκάλυψή του, και το λανσάρισμά του θα μεταφερθεί αναγκαστικά προς τις 14 Φεβρουαρίου του 2025, δίνοντας παραπάνω χρόνο στις δεκάδες θυγατρικές της Ubisoft που δουλεύουν πάνω του να το ολοκληρώσουν.

Για να αποζημιώσει μερικώς τους παίκτες και όσους ανυπομονούσαν να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία, η Ubisoft διατίθεται να επιστρέψει τα χρήματα όσων έκαναν pre-order όλο αυτό το διάστημα, ενώ όσοι προβούν σε προ-παραγγελία για τη νέα ημερομηνία άφιξης του παιχνιδιού θα λάβουν δωρεάν το πρώτο expansion. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στο Steam από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, σπάζοντας την παράδοση που ήθελε τους PC gamers να αποκτούν πρόσβαση στα Assassin's Creed αποκλειστικά μέσω Uplay.

Στην εν λόγω ανάρτηση δεν σχολιάζεται κάποιο από τα αμφιλεγόμενα ζητήματα που έχει θίξει η AC κοινότητα για το παιχνίδι, εστιάζοντας αντ' αυτού στο ότι το AC Shadows είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα projects στην ιστορία της Ubisoft, όπως και ότι μας περιμένει μία πλούσια εμπειρία μέσα από τα μάτια των δύο πρωταγωνιστών του.

Ανανεώστε, λοιπόν, το gaming καλεντάρι σας με τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του AC Shadows, στις 14 Φεβρουαρίου του 2025. Ενδιαφέρον ότι με τα νέα δεδομένα και μετά την αποκάλυψη του Ghost of Yōtei από τη Sucker Punch, θα έχουμε δύο μεγάλα open world action-adventure games με ιαπωνικό setting να κονταροχτυπιούνται μέσα στο 2025.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.