ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

MK1: Ο Peacemaker και ο αετός του συμπληρώνουν το ρόστερ

Την άλλη βδομάδα ξεκλειδώνεται!

Ο χαρακτήρας της DC είναι η νεότερη προσθήκη στη λίστα χαρακτήρων του Mortal Kombat 1 και η early πρόσβαση σε αυτόν ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου για τους αγοραστές του Kombat Pack (ή της Premium Edition). Πλέον έχουμε και gameplay εικόνα του πώς η NetherRealm μετέφρασε τις μαχητικές του ικανότητες, ώστε να ταιριάξει στο νεότερο fighting της. 

Όλη η φρασεολογία και κινησιολογία του χαρακτήρα που υποδύεται ο John Cena (δίνει τη φωνή του και στο παιχνίδι) είναι παρούσες και στην MK1 εκδοχή του, βλέποντάς τον να χρησιμοποιεί την αγαπημένη του "Torpedo" κίνηση, να καλεί τον Eagly για να zone-άρει τον αντίπαλο και να χρησιμοποιεί anti-gravity ικανότητες. Το δε κράνος του κάνει το χαρακτηριστικό Sonic Boom και εξαπολύει και αυτό ενεργειακά κύματα, αρκετά βλαβερά για τον αντίπαλο του Peacemaker.

Σαν Kameo έχει στο πλευρό του τη Janet Cage, τη θηλυκή εκδοχή του Johnny, που χρησιμοποιεί όλες τις φιγούρες και τις εξυπνάδες του αποτυχημένου σταρ του Hollywood και πρωταθλητή του Earthrealm. Αυτή θα προστεθεί στο Kameo ρόστερ μέσα στον Μάρτιο.

Δείτε επίσης το review μας για το Mortal Kombat 1.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.