ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μόνο "τούμπανα" PC θα καλύψουν τα specs του Horizon Forbidden West

Σε ισχυρά συστήματα προτείνει το port της η Guerrilla.

Σε κάτι παραπάνω από δύο βδομαδούλες θα πραγματοποιηθεί η PC κυκλοφορία του Horizon Forbidden West - Complete Edition, ανοίγοντας το κοινό της δεύτερης περιπέτειας της Aloy σε νέο κοινό, δύο χρόνια ύστερα του ντεμπούτου του στο PS5. Όπως πάντα, η Sony φροντίζει να ενημερώνει εκ των προτέρων τους ενδιαφερόμενους για τις απαιτήσεις συστήματος όλων των μεταφορών παιχνιδιών της στους υπολογιστές και το ίδιο κάνει και με το συγκεκριμένο, δίνοντάς μας τον παρακάτω πίνακα.

Τι καταλαβαίνουμε μέσα από αυτόν; Ότι αν κάποιος θέλει να παίξει το HFW έστω στα 720p και όχι περισσότερα από 30FPS θα πρέπει να έχει κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB ή AMD Radeon RX 5500XT 4GB και αρκετά ισχυρή CPU. Για κάθε ρύθμιση (Low, Recommended, High, Very High) απαιτείται 16GB RAM και 150GB αποθηκευτικού χώρου. Το ότι το παιχνίδι είναι "βαρύ" φαίνεται πως για να απολαύσει κανείς Full HD ανάλυση πρέπει να έχει επενδύσει σε κάρτα που ισοδύναμη των NVIDIA GeForce RTX 3060 ή AMD Radeon RX 5700, ενώ αν στοχεύετε στην πλήρη εμπειρία θα πρέπει το PC σας να είναι "μαμούθ".

Υπενθυμίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του στα PC, στις 21 Μαρτίου, όπως και να διευκρινίσουμε ξανά ότι μιλάμε για την Complete Edition, που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το Burning Shores DLC.

Δείτε επίσης το review μας για την PS5 έκδοση του Horizon Forbidden West.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.