ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο ελληνικής καταγωγής Μάριος Γαβρίλης θα είναι ο villain του Indiana Jones and the Great Circle

Θα αναλάβει να dub-άρει και τον εαυτό του στα γερμανικά.

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ θετική ανταπόκριση από το gaming κοινό αποκαλύφθηκε πριν λίγα 24ωρα το παιχνίδι Indiana Jones των δημιουργών του Wolfenstein και Bethesda. Πολύ σύντομα από το reveal μάθαμε πως ο Troy Baker θα παίξει τον περιπετειώδη εξερευνητή, όμως τώρα μάθαμε και κάτι πολύ ενδιαφέρον για τον main antagonist. Ο Ελληνογερμανός Μάριος Γαβρίλης αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως θα παίξει τον Emmerich Voss, τον χαρακτήρα που είδαμε στο τρέιλερ να μιλά και να απειλεί τον θαμμένο στη γη Indy. 

Στο βίντεο εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και για τη συνεργασία με τους συναδέλφους του, όπως ο Troy Baker και ο Tony Todd, υποσχόμενος πως έχουμε πολλούς λόγους να ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Επίσης ενημέρωσε το γερμανικό gaming κοινό πως ο ίδιος θα κάνει τη φωνή του χαρακτήρα του και στα γερμανικά.

Το Indiana Jones and the Great Circle δεν είναι το πρώτο video game στο οποίο συμμετάσχει ο κ. Γαβρίλης, αφού έχει στο παρελθόν δουλέψει στα Starfield, Death Stranding, Far Cry 5 &6, Need for Speed και άλλα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.