ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Neil Druckmann επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω στο The Last of Us Part III

…αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του The Last of Us Part II Remastered -του οποίου το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ-, η Naughty Dog μας είχε προετοιμάσει και για τον ερχομό του making of ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε με τίτλο Grounded II: Making The Last of Us Part II και το οποίο έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Όπως και στο πρώτο ντοκιμαντέρ, έτσι και σε αυτό θα γνωρίζαμε περισσότερα πράγματα σχετικά με την δημιουργία του Part II, βλέποντας behind the scene πλάνα και ακούγοντας τους ίδιους του συντελεστές να μιλούν σε διάφορα στάδια της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αλλά και μετά την κυκλοφορία του. Έχοντας δει τις ιδέες και τον τρόπο με τον όποιο η Naughty Dog προσπάθησε να φτιάξει ένα μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο sequel, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε με τον ερχομό της πραγματικής πανδημίας του ιού Covid-19 και των leaks που εμφανίστηκαν προς το τέλος του development cycle, το δίωρο ντοκιμαντέρ κλείνει με τον Neil Druckmann να παίρνει για μία τελευταία φορά το λόγο. Ο λόγος ; Μα φυσικά για να μας επιβεβαιώσει πως εργάζεται πάνω στην ιδέα του τι θα περιλαμβάνει το τρίτο μέρος της ιστορίας. Ειδικότερα:

Σκεφτόμουν, “υπάρχει κάποια ιδέα εδώ;” Για πολλά χρόνια, δεν μπορούσα να το βρω. Αλλά πρόσφατα αυτό άλλαξε. Δεν έχω κάποια ιστορία, αλλά έχω αυτό το concept, που με ενθουσιάζει τόσο όσο τα δύο προηγούμενα, που είναι κάτι δικό του αλλά παράλληλα συνδέει και τα τρία παιχνίδια. Επομένως, φαίνεται να υπάρχει ακόμα ένα μέρος σε αυτή την ιστορία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, δεν υπάρχει κάτι έτοιμο για να μπει η ND σε pre-production φάση, παράλληλα όμως δεν ξέρουμε και πότε πραγματοποιήθηκε αυτή η συνέντευξη. Επομένως, αν και θα πάρει αρκετό χρόνο ακόμα προτού δούμε τη συνέχεια του ταξιδιού της Ellie, το γεγονός πως η εταιρεία θέλησε να κλείσει με αυτό τον τρόπο το ντοκιμαντέρ, δεν παύει να αποτελεί μία επιβεβαίωση πως όχι μόνο υπάρχει η θέληση για το Part III, αλλά δειλά δειλά αυτή η θέληση γίνεται και πράξη.

Οι δηλώσεις του Neil Druckmann για το μέλλον του franchise ξεκινούν στο 01:56:36.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...