ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Yoshimitsu κόβει ανάσες και αντιπάλους στο Tekken 8

Η καταραμένη του λεπίδα είναι έτοιμη να τεμαχίσει.

Αλίμονο μετά από τόσα χρόνια ιστορίας στον χώρο να χρειάζεται να σας συστήσουμε στον Yoshimitsu. Ο μηχανικός space ninja επιστρέφει και στο Tekken 8 και παρότι σε κάθε insallment δείχνει πολύ διαφορετικός είναι πάντα πολύ εύκολο να τον ξεχωρίσουμε. Την εμφάνισή του αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζαμε ως μίξη αυτών των Tekken 3 και SoulCalibur VI. Το ξίφος του, το κράμα τεχνών ninjutsu και kenjutsu, όπως και η επίσης χαρακτηριστική στάση του για meditation μας επιβεβαιώνουν πως ο πολύ ιδιαίτερος αυτός challenger φέρει όλα τα στοιχεία που αγαπούν οι fans όλα αυτά τα χρόνια στα πάμπολλα fighting games που έχει συμμετάσχει.

Το gameplay trailer του μας υπενθυμίζει αρχικώς πως η Bandai Namco πάντα γλεντά κατά τη δημιουργία του fighting style και του moveset του, με τον Yoshimitsu να δείχνει παραπάνω από έτοιμος να έρθει να πετσοκόψει τον ανταγωνισμό. 

Στις 14 Δεκεμβρίου το Tekken 8 θα αποκτήσει δωρεάν demo στο PS5, στις 21 Δεκεμβρίου αυτό θα μοιραστεί και σε PC και Xbox, ενώ την πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένουμε για τις 26 Ιανουαρίου του 2024.

Δείτε επίσης το preview μας για το Tekken 8.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.