ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 2 εκατομμύρια downloads μετρά πλέον το Silent Hill: The Short Message

Όλο και πιο δημοφιλές το εγχείρημα της Konami!

Όπως έγραψα στο review του παιχνιδιού, αλλά και στην είδηση του προηγούμενου ορόσημου, το μεγαλύτερο κέρδος της Konami από το Silent Hill: The Short Message δεν είναι χρήματα και υψηλές κριτικές. Εκεί που πέτυχε αυτό το σύντομο pshycological horror-άκι ήταν στο να δοκιμάσει τη "δίψα" του κοινού για ένα νέο Silent Hill, ανεξαρτήτου μεγέθους, φιλοδοξίας και ιδέας. Τα δείγματα αυτού του πειράματος, λοιπόν, είναι άκρως θετικά βλέποντας τις λήψεις του Silent Hill: The Short Message να έχουν ξεπεράσει πια τις 2 εκατομμύρια στο PS5.

Το επίτευγμα ανακοίνωσε, ποια άλλη, η Konami στα social της και δεν παρέλειψε να παραπέμψει περισσότερο κόσμο στο να δοκιμάσει αυτό το διαφορετικό Silent Hill, υπενθυμίζοντας ότι διατίθεται δωρεάν στο PS Store. Όλα αυτά μέσα σε ένα 10ήμερο κυκλοφορίας στη ψηφιακή πλατφόρμα της Sony, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως σε βάθος χρόνου μπορεί να φτάσει ακόμα υψηλότερα, αφού παραμένει μεταξύ των trendy τίτλων του PlayStation.

Μακάρι και τα επόμενα Silent Hill που θα ακολουθήσουν - και όλο και κάτι θα κοστίζουν - να αξίζουν να πουλήσουν ανάλογο αριθμό αντιτύπων.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.