ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Sony δουλεύει επάνω στο δικό της Steam Deck

Απ’ ότι φαίνεται το PS Vita 2 θα μείνει όνειρο…

Και εκεί που καλά-καλά συνηθίζουμε το streaming με το PS Portal (btw μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ), ο γνωστός hardware leaker Moore’s Law Is Dead έρχεται να βάλει φωτιά στο μπλε στρατόπεδο, καθώς, όπως αποκαλύπτει, η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει νέα φορητή συσκευή στα πρότυπα του Steam Deck.

Πιο συγκεκριμένα, η υποτιθέμενη συσκευή θα έχει AMD APU και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ‘υψηλό στάδιο ανάπτυξης του design’ και ‘απέχει τουλάχιστον δύο χρόνια από την κυκλοφορία του, η οποία δεν έχει λάβει το ΟΚ από τη Sony’. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η native υποστήριξη των PS4 τίτλων ενώ τα παιχνίδια του PS5 θα λάβουν κάποιο update στο στυλ του PS5 Pro.

Προφανώς όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έρχονται από την ίδια τη Sοny και ανά πάσα στιγμή τα πλάνα μπορεί να αλλάξουν. Και μπορεί ο leaker να είναι αξιόπιστος και να επιβεβαιώνει την συμφωνία και την ανάπτυξη με την AMD, ωστόσο καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτούμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε από το 13:33 και έπειτα όλα τα παραπάνω:

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.