ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Ετοιμάζεται PS5 και PC έκδοση για το Until Dawn

Ακόμα ένας τίτλος της προηγούμενης γενιάς ανανεώνεται!

Ο billbil-kun ξαναχτυπά μέσα σε ένα 24ωρο και μετά την αποκάλυψη των όσων που "ξεφούρνισαν" περί Death Stranding 2, επανέρχεται με ακόμα ένα PlayStation νέο. 

Σε ακόμα ένα ρεπορτάζ του στο Dealabs, όλα εκ των οποίων εμπιστευόμαστε, αναφέρει ότι το Until Dawn, το αποκλειστικό PS4 horror game της Supermassive, βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης, ούτως ώστε να επιστρέψει με μία next-gen βερζιόν στο PS5, αλλά και στους υπολογιστές. Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί ακόμη και στον ίδιο το αν θα πρόκειται για καθαρόαιμο remaster, remake ή απλό, port, πάντως αυτό που του μεταφέρθηκε φέρει ξανά την ονομασία "Until Dawn" σκέτο, άρα δεν αποκλείεται να είναι και κάτι το πολύ απλό σαν επανακυκλοφορία.

Η εν λόγω φήμη βγάζει ακόμα περισσότερο νόημα αν τη συνδυάσουμε και με αυτή της ύπαρξης μίας ταινίας για το ίδιο franchise, αφού θα ήταν ακόμα πιο σαφές πως η Sony θα αποσκοπούσε στην μέγιστη δυνατή επέκταση της σειράς, για αυτό και η διάθεση και στα PC. Από την άλλη ένα second-party νέο όπως αυτό, μαζί με τα του Death Stranding 2, αυξάνει τις πιθανότητες διεξαγωγής ενός PlayStation State of Play, ως πιθανό σκηνικό ανακοίνωσης όλων αυτών.

Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του "νέου" (?) Until Dawn, ούτε για το αν η κυκλοφορία του σε PC και PS5 θα ταυτίζεται, οπότε μένουμε στην επικείμενη ανακοίνωση του project μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.