ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το remake του πρώτου Metal Gear Solid βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Θα απευθύνεται μόνο στην τρέχουσα γενιά κονσολών.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό έμμεσα πως το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024. Σήμερα έγινε γνωστή ακόμα μία σημαντική πληροφορία για τη σειρά Metal Gear Solid. Σύμφωνα, λοιπόν, με μία ισπανική ιστοσελίδα που είχε προβλέψει το DLC του God of War Ragnarök, η Konami φέρεται να αναπτύσσει ένα remake για το πρώτο παιχνίδι της διάσημης σειράς του Hideo Kojima.  

Η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε πως η παραπάνω πληροφορία προέρχεται από διάφορες πηγές, ενώ επισήμανε πως το νέο αυτό remake θα μπορεί να παιχτεί αποκλειστικά σε PS5 και όχι σε PS4. Δεν έγινε καμία αναφορά σε ό,τι αφορά τα PC και τις κονσόλες Xbox, όμως παίρνοντας ως παράδειγμα το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater δεν θα είναι απίθανο να δούμε και το remake του original παιχνιδιού να κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες.

Ας ελπίσουμε πάντως πως σύντομα θα υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την Konami, επιβεβαιώνοντας τις παραπάνω θεωρίες σχετικά με την ύπαρξη ενός remake του πρώτου Metal Gear Solid. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.