ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν βέβαιη η PS5 έκδοση του The Last of Us Part II

Οι ενδείξεις πολλαπλασιάζονται!

Λες και δεν είχαμε ήδη έναν σωρό πλευρές να ισχυρίζονται πως έχουν ακούσει για PS5 έκδοση του παιχνιδιού, λες και δεν "ξέφυγε" ήδη από developers, συνθέτες και συμμετέχοντες του project, πλέον έρχεται και το μεγαλύτερο site διαρροών να υποστηρίξει πως το The Last of Us Part II θα παίζεται σύντομα καθαρόαιμα στο PS5.

Ο λογαριασμός PlayStation Game Size, που μονίμως ασχολείται με datamining του PS Store και μεγέθη αρχείων, φέρεται να επιβεβαίωσε με στοιχεία στο Insider Gaming πως θα υπάρξει το πολυσυζητημένο port ή remaster του υπερβραβευμένου sequel στο PS5, πραγματοποιώντας την επιθυμία όσων ευελπιστούσαν να το παίξουν με DualSense features και λίγο ακόμη σμίλευμα.

Εννοείται πως κινούμαστε σε ρυθμούς The Game Awards, οπότε είναι πάντα μία σκηνή που θα μπορούσε να ανακοινωθεί, αλλά δεν αποκλείεται και να αποτελέσει random αποκάλυψη μίας Τρίτης. Περιμέναμε είναι η αλήθεια πως θα συμπέσει κάπως με τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO, όμως αυτή φαντάζει τόσο μακριά που θα ήταν πολύ δύσκολο για τη Naughty Dog να "παγώσει" το project μέχρι τότε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.