ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Sifu: Δωράκια για την επέτειό του και τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις

Ακόμα μία φάπα σε όσους το αμφισβήτησαν.

Πέρασαν δύο γεμάτες χρονιές από την αρχική κυκλοφορία του Sifu (ο Χριστός και η μάνα του) και η Sloclap έστησε πάρτι για να γιορτάσει τόσο το γεγονός ότι το πετυχημένο της Κουνγκ-Φου παιχνίδι της έκλεισε τα 2, αλλά και ότι αυτό έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πρόκειται για ένα πραγματικό ξέσπασμα δημοτικότητας για τη Sloclap, αφού η ανταπόκριση του κόσμου απέναντι στο Sifu δεν είναι καν συγκρίσιμη με το πολύ πιο προσγειωμένο εκτόπισμα του προηγούμενου της παιχνιδιού, του Absolver. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για τα δύο αυτά παιχνίδια να συνεργαστούν, εφόσον το 2nd Anniversary Update του Sifu προσθέτει δύο δωρεάν skins, με το ένα να αποτελεί στολή από το final boss του Absolver.

Εννοείται πως το Sifu θεωρείται πια τεράστιο hit, αφού μετά το επιβλητικό του λανσάρισμα στις PlayStation κονσόλες γνώρισε εξίσου ένθερμη αποδοχή κατά την κυκλοφορία του στις Xbox κονσόλες και στο Switch. 

Στο review του για το Sifu, ο Γιώργος Δρίτσας το χαρακτηρίζει εξαιρετικό σαν action game και εξίσου καλό roguelike. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.