ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Spider-Man 2: Η Insomniac κατέγραψε 5 εκατομμύρια πωλήσεις σε 10 μέρες

Τρομερή αρχή για καθαρόαιμο PS5 game!

Το γεγονός ότι το Marvel's Spider-Man 2 χρειάστηκε μόλις ένα 24ωρο για να φτάσει τις 2.5 εκατομμύρια πωλήσεις ήταν από μόνο του ένα μεγάλο επίτευγμα και προάγγελος μίας εξαιρετικής εμπορικής πορείας για το superhero παιχνίδι της Insomniac. Αυτό το καταπληκτικό ξεκίνημα συνεχίστηκε και σε βάθος μερικών ημερών, διπλασιάζοντας τον συνολικό αριθμό πωλήσεων μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου. Καλά καταλάβατε: το Marvel's Spider-Man 2 πούλησε περισσότερες από 5 εκατομμύρια κόπιες στο πρώτο 10ήμερο διάθεσής του στην αγορά, ανεξαρτήτως της αυξημένης του τιμής (79.99€) και του ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το παιχνίδι κυκλοφόρησε μόνο για PS5, κάτι που καθιστά το συγκεκριμένο νούμερο ακόμα πιο εντυπωσιακό, εφόσον η νεότερη κονσόλα της Sony εννοείται πως δεν έχει ακόμα τη βάση χρηστών του PS4, ούτε καν κατά το ήμισυ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η περίπτωση του Super Mario Bros. Wonder, με τη βάση 130+ εκατομμυρίων Switch, που έγραψε 4.3 εκατομμύρια σε δύο εβδομάδες και σε μικρότερη τιμή, άρα φανταστείτε πόσο πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το Marvel's Spider-Man 2 υπό αυτή τη σύγκριση.

Σίγουρα όλο αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την αξία της Insomniac Games στον κύκλο των PlayStation Studios και, όπως είπαμε, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν τα παραπάνω νούμερα εκτοξευτούν όταν αρκετά αντίτυπα θα τυλιχτούν κάτω από Χριστουγεννιάτικα δέντρα. 

Δείτε επίσης το review μας για το Marvel's Spider-Man 2.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.