ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Spider-Man 2: Πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις για το φοβερό sequel

Φλέβα χρυσού βρήκε το PlayStation!

Πολλά νούμερα της Sony βγήκαν σε δημοσιότητα και ένα μεμονωμένο στατιστικό που μας ενδιαφέρει αφορά το Marvel's Spider-Man 2. Το τελευταίο μεγάλο blockbuster των PlayStation Studios, που σύντομα θα συμπληρώσει 4 μήνες στην αγορά, έχει καταγράψει περισσότερες από 10 εκατομμύρια πωλήσεις που εννοείται αφορούν μόνο το PS5, όντας αποκλειστικό στη νεότερη κονσόλα της Sony. Προφανώς και θεωρείται μεγάλη επιτυχία, δεδομένου του ότι το παιχνίδι δεν έχει δεχθεί ιδιαίτερες εκπτωτικές ενέργειες και του ότι είναι περιορισμένο σε μία μόνο πλατφόρμα.

Η Insomniac δεν άργησε να γιορτάσει παντού το γεγονός, να ευχαριστήσει τον κόσμο και να μας πληροφορήσει ότι αυτό το νούμερο ανεβάζει τις συνολικές πωλήσεις των Spider-Man παιχνιδιών της (μαζί με το πρώτο και το Miles Morales) στα 50 εκατομμύρια. Δεν χωράει συζήτηση ότι το ποντάρισμα της Sony στην Insomniac Games, με τη διάθεση του IP σε αυτή και τη μετέπειτα εξαγοράς της, απέφερε καρπούς και με το παραπάνω. Εμπορικά μιλώντας, της έχει βγει στο 120%.

Το Marvel's Spider-Man 2 περιμένει στις 7 Μαρτίου το επόμενο μεγάλο update του, με το NG+ και πολλές ακόμη παροχές. Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μας γνώμη για το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.