ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Splinter Cell Remake: Αποκαλυπτήρια τον Ιούνιο (?)

"Στολίζονται" στα μαύρα-πράσινα οι δημιουργοί του.

Περίπου 2.5 χρόνια νωρίτερα του σήμερα η Ubisoft επιβεβαίωσε πως έχει δώσει το "οκ" για να προχωρήσει στην επαναδημιουργία του πρώτου Tom Clancy's Splinter Cell παιχνιδιού. Ταιριάζοντας στο ύφος του ίδιου του game, το εν λόγω remake βυθίστηκε στο σκοτάδι έκτοτε, με την Ubisoft να μην έχει αναφερθεί ξανά στην περίπτωσή του από τον Δεκέμβριο του 2021. Όσοι παρακολουθούν, όμως, τις ομάδες ανάπτυξής της πολύ πιθανό να συμπεράνουν ότι πλησιάζουμε στην πλήρη αποκάλυψή του.

Πριν λίγα 24ωρα η Ubisoft ανακοίνωσε πως η σειρά παρουσιάσεών της, ονόματι Ubisoft Forward, θα επιστρέψει με νέο show στις 10 Ιουνίου, δίνοντάς μας updates και reveals για διάφορα γνωστά και μη games από τα franchises που της ανήκουν. Ακούγεται έντονα πως τότε είναι που θα δούμε το Assassin's Creed Codename: RED και το remake του Prince of Persia: The Sands of Time, παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι ήρθε και η ώρα του Splinter Cell Remake να βγει στην επιφάνεια. Τουλάχιστον έτσι μας έκανε να υποθέσουμε η Ubisoft Toronto που ηγείται του development, αφού μερικά λεπτά μετά την είδηση πως θα διεξαχθεί νέο Ubisoft Forward το στούντιο άλλαξε τα banners του στα social media με το ίδιο εικαστικό του Splinter Cell που είχαμε δει και όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του.

Έχει περάσει ένα αρκετά εύλογο χρονικό διάστημα από όταν μας υποσχέθηκαν ότι θα ξαναδούμε τον Sam Fisher, άρα σίγουρα υπήρξε και αρκετός χρόνος για να προχωρήσει το project ως έναν βαθμό που μπορεί να παρουσιαστεί στο κοινό. Ενδείξεις υπάρχουν και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.