ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Helldivers 2: Σύντομα η προσθήκη των mechs σύμφωνα με την Arrowhead

Spread managed Democracy!!!

Με ένα Tweet και ένα poster που εκπέμπει πατριωτισμό φαίνεται να επιβεβαιώνει η Arrowhead Game Studios την επιστροφή των πολυπόθητων Mechs από το πρώτο παιχνίδι. 

“HELLDIVERS! Οι ΕΧΟ – 45 Patriot Exoskeletons βρίσκονται υπό πλήρη παραγωγή στα εργοστάσια της Tien Kwan. Θα είναι έτοιμοι για αποστολή στο πεδίο της μάχης, σύντομα.”

Φυσικά, πριν την επίσημη επιβεβαίωση για το ερχομό των mechs στο Helldivers 2, κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες αλλά και leaked videos, τα οποία έδειχναν τη μορφή τους. Ακόμη έχει επιβεβαιωθεί ότι οι παίκτες θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται μέσα και έξω από αυτά με ιδιαίτερη ευκολία, για να μην χαλάει η ροή του παιχνιδιού. Το οπλοστάσιο των exoskeletons θα είναι υπερβολικά “δημοκρατικό”, καθώς θα κουβαλάνε απλά ένα minigun και ένα missile launcher.

Άγνωστη μας είναι η ακριβής ημερομηνία που θα είναι γίνουν διαθέσιμα εντός του παιχνιδιού, η συχνότητα εμφάνισης τους στις αποστολές, το αν θα υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί και το αν θα υπάρχει μόνο ένας τύπος mech.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να “σκορπίσετε” δημοκρατία, διαβάστε το αναλυτικό μας review εδώ.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.