ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us Part II: Στον "πάγο" κρατά η Naughty Dog την PC έκδοση

Και μπορούμε να φανταστούμε γιατί...

Σχεδόν όλες οι remastered εκδόσεις των PS4 αποκλειστικών για το PS5 έχουν συνοδευτεί από μία παράλληλη ή λίγο μετέπειτα μεταφορά για τους υπολογιστές. Στην περίπτωση του The Last of Us Part II Remastered η Naughty Dog φαίνεται να κρατά εσκεμμένα το port του παιχνιδιού εκτός της δημοσιότητας, όπως μας ενημερώνει ο πολύ αξιόπιστος billbil-kun

Ο συντάκτης του Dealabs υποστηρίζει πως η PC έκδοση του The Last of Us Part II Remastered είχε ξεκινήσει να αναπτύσσεται ήδη από το 2021 μαζί με αυτή του PS5, η μεν όμως φαίνεται να "κάθεται" τη στιγμή που η δε ήδη έγινε διαθέσιμη για τους κατόχους PlayStation τον περασμένο Γενάρη. Μάλιστα, ο billbil-kun συμπληρώνει πως δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης του development, εφόσον η PC μορφή του είναι και αυτή έτοιμη από τον Νοέμβριο του 2023. 

Δεν χρειάζεται πολύ διαβολικό μυαλό για να σκεφτούμε ότι οι Naughty Dog και Sony γενικότερα προτιμούν η PC κυκλοφορία να συμπέσει με την έλευση της 2ης σεζόν του σόου στο HBO, εφόσον είδαν πόση αύξηση στη δημοτικότητα του πρώτου παιχνιδιού έφερε το ντεμπούτο της σειράς. Το παράδοξο εδώ είναι ότι τα επόμενα επεισόδια δεν θα έρθουν πριν το 2025 στην υπηρεσία της Warner, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν όντως η Sony στοχεύει να κρατήσει την PC βερζιόν "στον φούρνο" μέχρι τότε.

The Last of Us Part II Remastered για PC υπάρχει πάντως, μπορείτε να είστε βέβαιοι για αυτό. 

Διαβάστε εδώ το review μας για την PS5 έκδοση του The Last of Us Part II Remastered.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.