ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το επόμενο Zelda δεν θα έχει σχέση με το Tears of The Kingdom

Βάζει πλώρη για κάτι διαφορετικό η Nintendo.

Περίπου μισό χρόνο πίσω και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο, η κυκλοφορία του νέου The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom μας βρήκε αποσβολωμένους στις οθόνες μας, βλέποντας εκεί να παίρνει σάρκα και οστά το τελευταίο – μέχρι στιγμής – κεφάλαιο της σειράς. Το μέχρις ώρας πέρασμα του τελευταίου Zelda έχει μεταφραστεί ώς ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του franchise αλλά και ολόκληρης της χρονιάς, φτάνοντας μάλιστα να βραβευτεί ως Best Action-Adventure Game, ενώ έφτασε λίγα μόνο βήματα πριν καταφέρει να αποσπάσει και το Best Game of the Year στα πρόσφατα The Game Awards.

Ο παραγωγός του παιχνιδιού Eiji Aonuma και ο δημιουργός Hidemaro Fujibayashi μίλησαν σε συνέντευξη στο GameInformer για την πορεία του παιχνιδιού από την κυκλοφορία του. Σχετικά με τα μελλοντικά βήματα του franchise, οι ίδιοι απάντησαν πως έχουν εξαντλήσει τις πιθανότητες του να υπάρξει κάτι νέο πάνω στον κόσμο του Tears of the Kingdom. Ο Aonuma μεταξύ άλλων ανέφερε πως το επόμενο βήμα της σειράς δεν θα έχει σχέση με το Tears of the Kingdom. Είναι όπως είπε: «Αποθέωση, ή μια τελική μορφή αυτής της έκδοσης του The Legend of Zelda».  

Συγκεκριμένα ο παραγωγός ερωτήθηκε αν θα υπάρξει η συνέχεια του Tears of the Kingdom μέσω κάποιου sequel με τον ίδιο να φαίνεται αρκετά σίγουρος πως αυτή δεν θα υπάρξει. 

«Αυτό θα ήταν ένα sequel πάνω σε ένα άλλο sequel, πράγμα που μοιάζει λίγο τρελό μόλις το σκέφτεσαι! Αλλά όπως είπα προηγουμένως, με το Tears of the Kingdom, προσπαθήσαμε να χτίσουμε πάνω στον κόσμο που σχεδιάσαμε στο Breath of the Wild και πραγματικά εξαντλήσαμε τις πιθανότητες στο τι θα μπορούσαμε να βάλουμε σε αυτόν τον κόσμο». 

«Δεν νομίζω ότι θα φτιάξουμε κάποιο άμεσο sequel σέ έναν κόσμο σαν αυτόν». 

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.