ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Metro Awakening ίσως είναι ο νέος τίτλος του franchise για VR

Δεν το πήραν και πολύ ζεστά οι fans.

Πριν λίγες μόλις ώρες σας ενημερώσαμε για το μεγάλο leak που προέκυψε μέσω του Shpeshal Nick στο X και αφορούσε το νέο State of Play, που όπως φαίνεται πρόκειται να μας παρουσιάσει η Sony στις 31 Ιανουαρίου. Μέσα στις αποκαλύψεις υπήρχε και το όνομα του νέου Metro, για το οποίο όμως δεν είχαμε κάποια παραπάνω πληροφόρηση. 

Το τελευταίο χτύπημα του χρήστη Kurakasis στο X, μας αποκαλύπτει πως το επόμενο βήμα του λατρεμένου post-apocalyptic franchise θα βρεθεί κοντά μας με την ονομασία Metro Awakening και θα κυκλοφορήσει για το VR. Ο ίδιος τόνισε βέβαια πως δεν γνωρίζει αν πρόκειται να είναι singleplayer, multiplayer, μόνο VR ή αν θα συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Τα πρώτα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είδαν τους θαυμαστές της σειράς να εκθειάζουν το μεγάλο βήμα που από ότι φαίνεται θα κάνει η 4A Games, με τους fans να φαίνονται αρκετά διστακτικοί σχετικά με τις φήμες που προέκυψαν.

Τα leaks φουντώνουν έντονα και όπου υπάρχει καπνός σίγουρα θα υπάρχει και φωτιά. Η πιθανή ύπαρξη επερχόμενου State of Play σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω σίγουρα προμηνύει μεγάλες ανακοινώσεις, αρκετά σύντομα.  Είναι πολύ πιθανό όλα να αποκαλυφθούν στο σχετικό showcase της Sony. 

Μέχρι τότε θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.  

 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.