ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το PSN αποκάλυψε πρόωρα το Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered

Η πρώτη από τις σίγουρες ανακοινώσεις του βραδινού State of Play!

Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει το να βρισκόμαστε μερικές ώρες μακριά από μία νέα παρουσίαση του PlayStation και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια από τα τρέιλερ του. Θύμα αυτών των πρόωρων διαρροών πέφτει αυτή τη φορά η - ήδη leakαρισμένη - συλλογή του Legacy of Kain: Soul Reaver, που όλα δείχνουν πως θα παραστεί στο State of Play με ένα βίντεο που ανακοινώνει την επιστροφή της σειράς, προσφέρει συγκριτικά πλάνα μεταξύ του remaster και των παλιών εκδόσεων, και επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Υπεύθυνο για όλα αυτά το ίδιο το PSN, εφόσον από τη δική του βάση δεδομένων προέκυψε αυτή η σύντομη εμφάνιση του Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered, ενώ αυτή τη στιγμή βλέπουμε στο ResetEra τόσο το συζητηθέν τρέιλερ όσο και μερικά screenshots και την περιγραφή του πακέτου. Σε αυτό το collection, όπως δηλώνει, θα περιλαμβάνονται τα Legacy of Kain: Soul Reaver και Legacy of Kain: Soul Reaver 2, με το τρέιλερ του να καθιστά οφθαλμοφανή την οπτική αναβάθμιση των δύο games, που ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 25η επέτειο του franchise.

Το Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος στις 10 Δεκεμβρίου, με τις επιβεβαιωμένες πλατφόρμες να είναι για την ώρα τα PS4 και PS5, ωστόσο πιθανότατα θα επιβεβαιωθούν και οι υπόλοιπες πλατφόρμες (PC, Xbox, ίσως και Switch), μετά το State of Play και την τυπική του πια αποκάλυψη.

Όσο και αν χαιρόμαστε για την επιστροφή του Raziel, δεν ξαφνιαζόμαστε, αφού είχαμε δει μία φιγούρα με το λογότυπο της εν λόγω συλλογής στην SDCC, οπότε θεωρούσαμε θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο. 

[UPDATE]: Ορίστε και το επίσημο reveal trailer:

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.