ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξανακυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο το Star Wars Jedi: Survivor για PS4 και Xbox One

Εμπρός... πίσω... με "Δύναμη"!

Η δυάδα Respawn Entertainment και EA μας είχε τάξει εδώ και πολύ καιρό να κάνει ό,τι μπορεί να κάνει ουσιαστικά... downgrade στο Star Wars Jedi: Survivor, ούτως ώστε να μπορέσουν να το παίξουν και άτομα που δεν έχουν μεταβεί στην τωρινή γενιά κονσολών και είχαν απολαύσει δεόντως το πρώτο παιχνίδι. Μετά από πολύ καιρό και αρκετή σιωπή, ανακοινώθηκε επιτέλους ότι η PS4/Xbox One έκδοση του Star Wars Jedi: Survivor θα γίνει διαθέσιμη στις 17 Σεπτεμβρίου.

Αίσιο τέλος θα δοθεί, λοιπόν, σε μία ιστορία που ήθελε αρχικώς την EA να λέει "δεν παίζει", στη συνέχεια να ρωτάει ευθέως τους fans αν θα την ενδιέφερε ένα τέτοιο σενάριο και θα ολοκληρωθεί τώρα με αυτή την (υποθέτουμε) υποβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού, ώστε να είναι όσο "ελαφριά" οφείλει να είναι για να λειτουργεί στις last-gen κονσόλες. Πιθανότατα θα τρέχει πάνω-κάτω όπως και στο Xbox Series S, εφόσον το optimization που είχε γίνει για τις δικές του ανάγκες θύμιζε περισσότερο την περασμένη γενιά.

Για το παιχνίδι αυτό καθαυτό σας εκφράσαμε τη γνώμη μας πέρυσι κατά την κυκλοφορία του, και εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.