ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Borderlands 4

Το κορυφαίο loother shooter επιστρέφει! 

Πακέτο με την ανακοίνωση της εξαγοράς της Gearbox Entertainment από την Take-Two έναντι 460 εκατομμυρίων, έχουμε και την ανακοίνωση του Borderlands 4. Ένα από τα κορυφαία franchises της Gearbox Entertainment θα δεχτεί ακόμα ένα μεγάλο κεφάλαιο, κάτι για το οποίο είχαμε πληροφορίες από τον περασμένο Νοέμβριο, μέσω ενός προφίλ ενός πρώην υπαλλήλου της Gearbox Entertainment.

Ο πρόεδρος της 2K Games, David Ismailer, μίλησε σχετικά με την εξαγορά αλλά και την ανάπτυξη του Borderlands 4 λέγοντας τα εξής:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Randy Pitchford και την ομάδα του από παθιασμένους, ταλαντούχους προγραμματιστές και ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε πολλά παιχνίδια μαζί ως συνάδελφοι. Αγαπούσαμε το να συνεργαζόμαστε με την Gearbox σε κάθε νέο παιχνίδι στο franchise του Borderlands και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς».

Προς το παρόν βέβαια, εκτός από το ότι το Borderlands 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη δεν γνωρίζουμε κάποιο πιθανό παράθυρο κυκλοφορίας του. Πάντως, αναμένουμε σύντομα να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη την επερχόμενη ταινία Borderlands, η οποία διαθέτει ένα αξιόλογο cast ηθοποιών.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.