ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Tango Gameworks ετοίμαζε δύο παιχνίδια πριν την κλείσει η Microsoft

Το ένα ήταν μάλλον το sequel του Hi-Fi Rush.

Πριν από μερικές μέρες η Microsoft επέλεξε να κλείσει την Tango Gameworks και άλλα 3 στούντιο της Bethesda Softworks, με την αιτιολογία πως ήθελε να πραγματοποιήσει ορισμένες ανακατατάξεις. Τι είναι βέβαια χειρότερο από την παραπάνω είδηση; Μα φυσικά η αποκάλυψη που θέλει το προαναφερθέν στούντιο να ακυρώνει δύο projects, τα οποία όπως φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθούν ποτέ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που εντοπίστηκαν μέσω του LinkedIn, με τη βοήθεια του χρήστη Tsuyoshi Okugawa, η Tango Gameworks ετοίμαζε να ξεκινήσει δύο παιχνίδια μέσα στο 2024, τα οποία ωστόσο δεν είχαν ανακοινωθεί. Πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει στη δικαστική διαμάχη της Microsoft με την FTC έκαναν λόγο για μία συνέχεια του Ghostwire: Tokyo, ενώ το δεύτερο παιχνίδι πολύ πιθανό να ήταν το sequel του Hi-Fi Rush.

Δυστυχώς δεν θα καταφέρουμε να δούμε κάποιο από αυτά, καθώς η Microsoft επέλεξε να βάλει λουκέτο στην Tango Gameworks, κλείνοντας επί την ουσίας το στούντιο του εξαιρετικού Hi-Fi Rush, όπως μαρτυράνε και οι διακρίσεις που έχει λάβει.

Διαβάστε εδώ το review μας για το Hi-Fi Rush και εδώ για το Ghostwire: Tokyo.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.