ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Spyro επιστρέφει μέσω του Crash Team Rumble

Το πάρε-δώσε ανάμεσα στις δύο μασκότ συνεχίζεται!

Μπορεί το Crash Team Rumble να μην διανύει τους καλύτερους μήνες του από άποψη επισκεψιμότητας στους servers του, κάτι που η Toys for Bob ελπίζει να ανατρέψει με τον ερχομό της νέας σεζόν. Για να το καταφέρει αυτό φαίνεται διατεθειμένη να παίξει ένα από τα ισχυρότερα “χαρτιά” της όσον αφορά το seasonal περιεχόμενο, εφόσον το εικαστικό της season 3 μας προετοιμάζει για τον ερχομό του Spyro στο παιχνίδι.

Το crossover είχε ήδη ξεκινήσει από το τρέχον promo, εφόσον ο Ripto (antagonist στο Spyro 2: Ripto’s Rage) είχε εισαχθεί στο CTR, επομένως είχαμε υποθέσει πως θα έρθει και η ώρα του μωβ δρακακίου για είσοδο στο ρόστερ χαρακτήρων, πιθανότατα με τον ρόλο του scorer. Και η φίλη του η Elora δείχνει να φορά τα αγωνιστικά της, οπότε από τις 7 Δεκεμβρίου θα πρέπει να κινούμαστε σε ρυθμούς Spyro the Dragon.

Ενδιαφέρον ότι βλέπουμε το νέο του design πρώτη φορά εδώ, σκεπτόμενοι πως καιρό τώρα ηχούν οι καμπάνες για νέο Spyro παιχνίδι, ιδίως μετά την επιτυχία της τριλογίας που ξεπέρασε μάλιστα τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Ίσως αυτό να είναι το “ζέσταμα” του επόμενου Spyro παιχνιδιού, αλλά μέχρι τότε ας παραμείνουμε στα του CTR. Η 7η Δεκεμβρίου τυγχάνει να είναι και η ημερομηνία διεξαγωγής των The Game Awards, οπότε θα ήταν καλό timing για ένα διαφημιστικό του event.

Δείτε επίσης το review μας για το Crash Team Rumble.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.