ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[REDACTED]: Μία action roguelike επιστροφή στο σύμπαν του Callisto Protocol

Θα κυκλοφορήσει μάλιστα στις 31 Οκτωβρίου!

Δεν νομίζω πως περίμενε κανείς το The Callisto Protocol να γινόταν franchise, αλλά να που η Striking Distance Studios ανακοίνωσε πως το επόμενο παιχνίδι της το [REDACTED] θα είναι ένα spin-off στο ίδιο σύμπαν με το Dead Space-like horror game. 

Με κύριο υπόβαθρο το παγωμένο φεγγάρι του Callisto, το [REDACTED] παρουσιάζεται ως ένα isometric roguelike, με ξεκάθαρη έμφαση στο γρήγορο combat και μια αρκετά καλόγουστη comic book αισθητική, κάτι εντελώς αντίθετο από τη ρεαλιστική και αργή προσέγγιση του προκάτοχου του. 

Στο [REDACTED] παίζουμε ως ένας από τους τελευταίους φρουρούς της φυλακής Black Iron, στην οποία πλέον επικρατεί το χάος. Σκοπός μας η διαφυγή μας από το κολασμένο αυτό κτήριο και φεγγάρι. Μεταξύ εμάς και του στόχου μας βρίσκονται πολλαπλά τέρατα, αντίπαλοι και τα κινούμενα πτώματα των πρώην συναδέλφων μας, απειλές που κρίνοντας από το trailer θα αντικρούσουμε με melee και ranged όπλα επιλεγμένα από μια ευρεία γκάμα. 

Το [REDACTED] θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου σε PS5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Αν θέλετε να παίξετε το The Callisto Protocol ώστε να έχετε την πλήρη εμπειρία του σύμπαντος πριν ξεκινήσετε την κατάδυση σας στο [REDACTED], τότε μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το παιχνίδι μέσω Epic Games Store (ισχύει για λίγες ημέρες) και να διαβάσετε και το αναλυτικό μας review.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης