ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Remedy επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του Control 2

Μας δείχνει και ένα concept art.

Η ιστορία του νέου σύμπαντος που έχτισε η Remedy δεν σταματά στο πρώτο παιχνίδι αφού, όπως αποκαλύφθηκε προ ολίγου, οι Remedy Entertainment και 505 Games έδωσαν τα χέρια για την από κοινού ανάπτυξη και διανομή του Control 2. Μέσα από ένα blog post στην ιστοσελίδα του φινλανδικού στούντιο ο director του πρώτου παιχνιδιού, Mikael Kasurinen, επιβεβαιώνει τα παραπάνω, υποσχόμενος να γιγαντώσει μαζί με την ομάδα του τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι ελέγχοντας την Jesse Faden.

"Με το Control κάναμε άλμα προς το άγνωστο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Κάτι διαφορετικό και απρόσμενο. Ένας κόσμο όπως κανένα. Ευχαριστούμε εσάς, το κοινό, που κάνατε το Control μία τέτοια επιτυχία για εμάς. Με το Control 2 θα κάνουμε ένα ακόμη άλμα στο άγνωστο. Θα είναι ένα απρόσμενο ταξίδι. Θα πάρει λίγο, αλλά για να το θέσουμε καλύτερα, πρόκειται για το πιο ενθουσιαστικό project που έχω δουλέψει ποτέ. Βρίσκεται στις πρώτες του ημέρες, αλλά θα αξίζει την αναμονή".

Πολύ μεγάλες δηλώσεις αν κρίνουμε από το βιογραφικό του κυρίου και το γεγονός το ότι η Remedy ετοιμάζει πολλά ακόμη projects, όπως το Alan Wake II και remakes των Max Payne. Είναι ξεκάθαρο βέβαια από τη δημοσίευση πως το παιχνίδι βρίσκεται -στην καλύτερη- σε pre-production στάδιο, αυτό όμως δεν πρέπει να απογοητεύει όσους αγάπησαν τον βραβευμένο τίτλο του 2019. Υπομονή λοιπόν και το Control 2 θα έρθει αργά ή γρήγορα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88