ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics επαναφέρει 7 κλασσικά fighting games

Έρχεται σε Switch, PS4 και PC!

Μπορεί στο σημερινό Nintendo Direct τα πρώτα πλάνα από το πολυαναμενώμενο Metroid Prime 4: Beyond να έκλεψαν την παράσταση, όπως και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ίδιας της Zelda στο νέο The Legends of Zelda, όμως οι fans των fighting games επίσης δεν έμειναν παραπονεμένοι.

Αυτό γιατί, με μεγάλη τη χαρά η Capcom ανακοίνωσε ένα νέο Marvel vs. Capcom… από τα παλιά. Ο λόγος γίνεται για το Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics, μία νέα collection που θα περιλαμβάνει ούτε ένα ούτε δύο αλλά ΕΠΤΑ κλασσικά fighting games από την arcade εποχή. Ειδικότερα τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνει η collection είναι τα εξής:

  • X-Men: Children of the Atom
  • Marvel Super Heroes
  • Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes
  • Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes
  • Marvel Super Heroes vs. Street Fighter
  • X-Men vs. Street Fighter
  • The Punisher

Μένοντας πιστή στην arcade ιστορία της, η collection θα προσφέρει παγκόσμια high score leaderboards καθώς και multiplayer modes και στα επτά παιχνίδια έχοντας ranked, casual και lobby matches, ενώ μέσα από το Spectator Mode θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να απολαύσουν τα matches των φίλων τους. Παράλληλα, η συλλογή θα περιλαμβάνει και Training Mode για να τελειοποιήσετε τις κινήσεις των αγαπημένων σας χαρακτήρων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία το The Punisher έρχεται σε PC και τις νέες κονσόλες για την αγορά των ΗΠΑ.

Το Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics αναμένεται μέσα στο 2024 και θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC μέσω Steam.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...