ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν trials για Star Wars games σε Xbox και Switch

Για τον εορτασμό της May the 4th.

Αύριο όλη η Star Wars κοινότητα του κόσμου και πολλών γαλαξιών μακριά τιμά την ημέρα που έχει αφιερωθεί στο σύμπαν και θυμάται όλα όσα της έχει χαρίσει το franchise του "Πολέμου των Άστρων". Σε αυτό τον ρυθμό κινούνται και οι κάτοχοι των video game υλοποιήσεων που θέλουν να δώσουν την ευκαιρία σε νέους fans να απολαύσουν μερικά από τα κορυφαία Star Wars βιντεοπαιχνίδια. Έτσι, οι κάτοχοι Xbox Series X|S θα μπορούν από αύριο μέχρι και το πρωί της 6ης Μαΐου να παίξουν μέχρι και 5 ώρες από το Star Wars Jedi: Survivor, το εξαιρετικό action-adventure της Respawn Entertainment, με τον Cal Kestis.

Κερδισμένοι από την όλη εκδήλωση θα βγουν και οι Switch κάτοχοι, αφού μπορούν μέχρι και τις 9 Μαΐου να παίξουν όσο προλάβουν από το θρυλικό Star Wars: Knights of the Old Republic, το κατά πολλούς καλύτερο Star Wars game που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Εννοείται πως και στις δύο περιπτώσεις το trial γίνεται δωρεάν, ενώ θα παίξουν και αρκετές προσφορές σε αυτά τα δύο και σε πολλά ακόμη Star Wars παιχνίδια. 

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να ποντάρουμε και στην ανακοίνωση κάποιου παιχνιδιού αύριο ή έστω κάποιου update, αλλά αν είστε fans των φωτόσπαθων να έχετε τα μάτια σας 14 για ενδεχόμενες εκπλήξεις.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.