ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανατροπή δεδομένων για το Resident Evil 9

Πιο κοντά από ό,τι ακούγαμε τελευταία!

Παίρνει πίσω όσα μας είπε προ ολίγων ημερών ο DuskGolem, αφού εν τέλει επιστρέφει στα παλιά του λεγόμενα όσον αφορά το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο μεγάλο Resident Evil. Το ανεπίσημο "RE9", σύμφωνα με τον ίδιο, τελικά προχωρά πολύ καλά στα ενδότερα της Capcom και υποτίθεται ότι θα αποκαλυφθεί στα κοντά, πιθανότατα σε κάποιο από τα επερχόμενα καλοκαιρινά shows. Η δε ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν θα ξεφύγει όσο ανησυχούσαμε, αφού ο εν λόγω insider ισχυρίζεται πως ο Ιανουάριος του 2025 είναι ο μήνας στον οποίο θα γίνει το μπαμ!

Ο DuskGolem συμπληρώνει επίσης πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αναπτύσσεται ήδη από το 2018 και βρισκόταν σε παράλληλο αλλά πιο αργό development από το RE Village, κάτι που το καθιστά και το μακροβιότερο σε χρόνο ανάπτυξης RE παιχνίδι. Το ενδιαφέρον μέσα στα όσα μας μεταφέρει είναι ότι πρόκειται για το μεγαλύτερου budget RE όλων των εποχών, κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση όμως κρίνοντας ότι μάλλον θα είναι open world και γενικά μεγαλύτερο σε σκέλος.

Η σειρά Resident Evil συνήθως δίνει τα δικαιώματα marketing στο PlayStation, οπότε με το που ηχήσει η καμπάνα κάποιου State of Play ή PS Showcase πολύ πιθανό να είναι εκεί που θα δούμε το RE9.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.