ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Elden Ring: Δεν υπάρχει περίπτωση δεύτερου DLC, υπάρχει όμως για sequel

Ξεκάθαρος και ανοιχτός ο Miyazaki!

Ο μεγάλος "εγκέφαλος" πίσω από τη δημιουργία του Soulsborne genre, Hidetaka Miyazaki, έδωσε συνέντευξη στο κινεζικό Zhihu μιλώντας για τα πλάνα της FromSoftware γύρω από το μέλλον του Elden Ring. Ο director του 2023 GOTY ξεκαθάρισε μέσω των δηλώσεων του πως το Shadow of the Erdtree DLC που καταφτάνει στις 21 Ιουνίου θα είναι το πρώτο και μοναδικό expansion του παιχνιδιού του, ώστε να ολοκληρωθεί με αυτό όλη η εμπειρία που η FromSoftware επιθυμούσε να προσφέρει στους παίχτες και να μην αναλωθεί σε σπαστές κυκλοφορίες.

Ενώ δεν υπάρχει επομένως ενδεχόμενο για περαιτέρω επέκταση, η Miyazaki ούτε αυτή τη φορά απέκλεισε τη θεωρία ενός sequel του Elden Ring στο μέλλον:

"Δεν θέλουμε να πούμε ότι αυτό είναι το τέλος του Elden Ring για τώρα. Νομίζω είχαμε πει κάτι παρόμοιο στο τέλος του Dark Souls 3. Παρόμοια είναι η ιστορία με το Elden Ring. Δεν θέλουμε να αποθαρρύνουμε αυτές τις πιθανότητες (για sequel). Ίσως υπάρξουν περισσότερες ιδέες στο μέλλον. Δεν έχουμε τωρινά πλάνα για δεύτερο DLC ή sequel, αλλά σίγουρα δεν θέλουμε να απορρίψουμε αυτή την πιθανότητα. Πιστεύουμε πως μπορεί κάλλιστα να υπάρξει κάτι στο μέλλον".

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό βέβαια, οι fans των Souls έχουν να περιμένουν την τιτάνια κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree τον Ιούνιο και μετά έχει καλώς.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.