ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συγκλονιστικό δείχνει για ακόμα μία φορά το Black Myth: Wukong

Σαγηνεύει με ενεργοποιημένο RTX.

Μπορεί να μην το βλέπουμε συχνά, αλλά κάθε φορά που εμφανίζεται το Black Myth: Wukong μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Αυτή τη φορά το κινέζικο στούντιο ανάπτυξής του μας παρείχε το πρώτο 4K gameplay demo που εστιάζει στο performance του παιχνιδιού υπό την ενίσχυση των τεχνολογιών της Nvidia. Με το RTX ενεργοποιημένο το παιχνίδι θα καταφέρνει -κάπως- να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό οπτικά, αλλά και πέραν του περιτυλίγματος μας θυμίζει για ακόμα μία φορά το πόσο ενθουσιαστικό δείχνει και στο κομμάτι του gameplay. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικά αναδιαμορφωμένα αλλά και νέα πλάνα, σε σύγκριση με τα όσα είχαμε δει, μέσα από τα οποία χορταίνουμε το υπερβολικό του combat αλά Journey to the West.

{youtube}bJuLthUOssY{/youtube}

Παίρνουμε μία ματιά απλό collectibles, νέα στοιχεία μάχης και νέους εχθρούς, ενώ συνεχίζει να δείχνει πολύ polished, πόσο μάλλον με την υποστήριξη του Nvidia DLSS. Ακόμη δεν έχουμε καμία ενημέρωση για ημερομηνία κυκλοφορίας πέραν του γενικότατου 2023, αλλά ελπίζουμε σε μία ομαλή ανάπτυξη στην Unreal Engine 5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88