ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Cyberpunk: Βάρεσε 25 εκατομμύρια πωλήσεις και ανακοινώθηκε live-action project

Λαμπρό το παρόν και το μέλλον του franchise!

Ασχέτως του πως ξεκίνησε, το Cyberpunk 2077 έχει εξελιχθεί σε ακόμα μία πηγή χρυσού για τη CD Projekt RED, φέρνοντας την πολωνική ομάδα σε θέση να ανακοινώνει νέα νούμερα πωλήσεων. Το base game, που σύντομα θα κλείσει τρία χρόνια στην αγορά, έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιες πωλήσεις, χαράζοντας πορεία The Witcher. Άργησε να πάρει μπρος, αλλά αφότου σουλουπώθηκε πολύ από την CDPR και με την κυκλοφορία άλλων, εντός του franchise έργων, όπως η animated σειρά Edgerunners, βρήκε τα πατήματά του και εξελίχθηκε σε best-seller.

Το μομέντουμ διατηρείται μέχρι και σήμερα, εφόσον η προ ημερών κυκλοφορία του Phantom Liberty συνέχισε από εκεί που (δεν) σταμάτησε το βασικό παιχνίδι. Ήταν θέμα ημερών να εορταστεί και το δικό του ορόσημο, αφού το συγκεκριμένο expansion μετρά ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις, αποδεικνύοντας πως όποιος δείχνει κατανόηση και ενδιαφέρον για το κοινό του... ανταμείβεται.

Μέσα σε όλα αυτά αποκαλύφθηκε πως μπορούμε να περιμένουμε και κάτι σε adaptation (ταινία/σειρά) με κανονικούς ηθοποιούς, μετά την επιβεβαίωση συνεργασίας της CDPR με την Anonymous Content. Το live-action project ξεκινά με γερές βάσεις, λοιπόν, βλέποντας άτομα που εργάστηκαν πάνω στα True Detective, Mr. Robot, The Revenant και Spotlight να αναλαμβάνουν την παραγωγή του. Απέχουμε βέβαια από το να το δούμε να αποκτά υπόσταση, βλέποντας πως στη CDPR αναζητούν screenwriter και να δηλώνει πως βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.