ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Kevin Conroy σε ηλικία 66 ετών

Η οικογένεια των Batman είναι πλέον φτωχότερη.

Έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που συνδέθηκε όσο κανείς με τον χαρακτήρα του σκοτεινού ιππότη της DC.

Ο Kevin Conroy φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή χθες, 10 Νοεμβρίου 2022, σε ηλικία 66 ετών, σύμφωνα με την φίλη και ηθοποιό Diane Pershing σε μια αναμνηστική ανάρτηση στο Facebook. Η ίδια είπε πως ήταν εδώ και καιρό άρρωστος, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατό του. Ο  Kevin Conroy έγινε γνωστός δανείζοντας τη φωνή του στον Μπρους Γουέιν για το Batman: The Animated Series κάτι το οποίο συνέχισε νά κάνει για δεκαετίες, από κινούμενα σχέδια και live action ταινίες μέχρι video games και τη σειρά Arkham. Για πολλούς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του συγγραφέα, ο  Kevin Conroy ήταν απλά η φωνή του Batman.

Ο Conroy είχε παραμείνει ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που κάνει τον ξαφνικό θάνατό του ακόμα πιο τρανταχτό. Πρόσφατα, για παράδειγμα, είχε ευχηθεί στους fans χαρούμενο Halloween. Παράλληλα, όπως επισημαίνει και η Pershing, παρόλο που ήταν άρρωστος, ο Conroy αφιέρωνε πολλές από τις δυνάμεις και το χρόνο του για να ταξιδεύει και να συμμετέχει σε συνέδρια και να αλληλοεπιδρά με τους fans. Επίσης είχε μιλήσει αρκετές φορές για τη σημασία του να είσαι η φωνή του Batman.

{youtube}pAIuODLsOf4{/youtube}

Όποιες κι αν είναι οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες σας από τον  Kevin Conroy (και πιθανώς εμπεριέχουν τη φωνή του Batman), είναι σίγουρο ότι θα μνημονεύεται για καιρό, καθώς η κληρονομιά που αφήνει πίσω του μιλάει από μόνη της.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88