ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κι όμως το The Day Before αναβλήθηκε ξανά

Η early access αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Ένα από τα παιχνίδια που είχαν καταφέρει αρχικά να μας εντυπωσιάσουν, προκαλώντας μας να τα γνωρίσουμε καλύτερα, είναι το The Day Before. Το online open world survival game της Fntastic, εξαιτίας μερικών άκρως ενδιαφέροντων trailers, έχει τοποθετηθεί αρκετά ψηλά στο wishlist αρκετών, οι οποίοι όμως θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα για να μπουν στον σκοτεινό κόσμο του, εφόσον το παιχνίδι συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από παράξενες αναποδιές.

Το The Day Before αναβάλλεται για τις 7 Δεκεμβρίου, ενώ ήταν να κυκλοφορήσει κανονικά στις 10 Νοεμβρίου. Μάλιστα η πρώτη διαθέσιμη έκδοση του δεν θα είναι εν τέλει η τελική, αλλά θα πρόκειται για μία early access verson, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης το full release θα πραγματοποιηθεί όταν θα είναι σίγουροι πως θα μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες. Σε αόριστο χρόνο - κάτι που κρύφτηκε μεταξύ των ενημερώσεων -  θα κυκλοφορήσει για κονσόλες, με τους δημιουργούς του να στέκονται περισσότερο στο ότι "κέρδισαν" το όνομα του παιχνιδιού παρά σε κάτι τόσο σημαντικό όσο το console launch.

Η τιμή του παιχνιδιού κατά την early access θα είναι στα 39$, ενώ στην πλήρη κυκλοφορία του θα κοστίζει 49$. Όσοι αποκτήσουν την early access έκδοση του The Day Before δεν θα χρειαστεί να προβούν ξανά στην αγορά του, μόλις αυτό κυκλοφορήσει κανονικά, ενώ προς το παρόν έχει αφαιρεθεί και η επιλογή του pre-order.

Φυσικά, η κατάσταση συνεχίζει να βρωμάει, εφόσον πάντα εμφανίζεται ένα καινούριο εμπόδιο, μερικές φορές μέρες ή και ώρες πριν την προγραμματισμένη κυκλοφορία. Το νέο σκανδαλώδες συμπέρασμα που έβγαλαν όσοι το παρακολουθούν είναι πως τα trailers του έχουν δανειστεί έτοιμα στοιχεία (κατά βάση ήχους) από αυτά των GTA, Red Dead και άλλων γνωστών games της βιομηχανίας. 

Με άλλη μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής να κλονίζει την άφιξή του, το The Day Before φαντάζει όλο και περισσότερο με ψέμα.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.