ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Mortal Kombat 12 ή Injustice 3 το επόμενο παιχνίδι της NetherRealm

What will it be Ed?

Ο Ed Boon, δημιουργός και βασικός director αμφότερων των fighing IPs, είναι γνωστός για την τρολλ διάθεση που πάντα μεταφέρει στην πλατφόρμα του Twitter και αυτή τη φορά τη διοχέτευσε απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού. Προφανώς, πάντα υπάρχουν διψασμένοι fans που θέλουν να μάθουν τι έχει στα σκαριά η NetherRealm Studios, ειδικά τώρα που έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από το τελευταίο τους παιχνίδι. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ed Boon απάντησε πως από αυτούς έχουμε να περιμένουμε είτε το Injustice 3 είτε το Mortal Kombat 12.

Το tweet είναι κάπως ύποπτο, κυρίως επειδή δεν θα αποκάλυπτε τόσο εύκολα το κρυφό τους project, όμως από την άλλη ο Ed Boon δεν ήταν ποτέ τύπος που έλεγε ψέματα στις δηλώσεις του, ίσα-ίσα που σχεδόν πάντα κρύβει στα λόγια του κάποιον υπαινιγμό. Οπότε δεν είμαστε σίγουροι αν εδώ μας λέει το προφανές ή αν προσπαθεί να μας κάνει να κοιτάξουμε αλλού.

Αν παρακολουθήσετε ωστόσο το σχετικό Twitter thread θα δείτε πως μερικές άλλες απαντήσεις τους δείχνουν ότι μάλλον το MK12 υπερισχύει ως πιθανότατα, εφόσον απάντησε σε άλλους χρήστες για το αραίωμα των 3D χαρακτήρων του MK και το ενδεχόμενο ενός MK: Deception remaster, λέγοντας πως είναι κάτι που σκοπεύουν να αλλάξουν σύντομα και πως δεν υπάρχει remaster στο πλάνο, αλλά δεν θα έλεγε όχι στην υλοποίηση ενός Konquest mode.

Στο τέλος παρατηρήσαμε πως επιβεβαίωσε την παρουσία του στα The Game Awards, ισχυριζόμενος όμως πως δεν θα παρουσιάσει κάτι. Θυμίζουμε ότι η πρώτη εμφάνιση του Mortal Kombat 11 πραγματοποιήθηκε στην ίδια διοργάνωση το 2018.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88