ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μεγάλη αναβολή για το Oxenfree II: Lost Signals

"Χάθηκε το σήμα" του 2022.

Και η indie σκηνή έχει προσβληθεί από την πανδημία των αναβολών -και την άλλη πανδημία ofc- με νεότερο θύμα το sequel του Oxenfree. Οι δημιουργοί του στη Night School Studio, που πέρυσι τέτοιο καιρό εξαγοράστηκαν από το Netflix, ανακοίνωσαν πως τελικά το παιχνίδι δεν θα προλάβει την προθεσμία του 2022, αναβάλλοντάς το προς το νέο έτος.

Οι developers ξεκαθαρίζουν πως οι λόγοι πίσω από αυτό το delay πηγάζουν από τη θέλησή τους να παραδώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους fans, όπως και για να προσθέσουν περισσότερες μεταφράσεις. Το γεγονός το ότι μεταφέρεται στο "γενικό" 2023 και όχι σε κάποιο Q1 ας πούμε, μάλλον σημαίνει πως το development έχει ακόμη δρόμο μπροστά του.

Σίγουρα η εξαγορά της Night School Studio από το Netflix έπαιξε και αυτή τον ρόλο της, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίζει να αναπτύσσεται κανονικά για τις πλατφόρμες που έχει ανακοινωθεί, δηλαδή για PC, PS4, PS5 και Switch. Ίσως πια να στοχεύσει και τις mobile συσκευές, ενώ όσοι δεν γνωρίζετε τι εστί Oxenfree, σίγουρα πρέπει να ρίξετε μία ματιά στο πολυαναγνωρισμένο πρώτο παιχνίδι.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88