ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε τρία Syberia games με 1€

Εκμεταλλευτείτε το φοβερό deal του Fanatical.

Τελευταία παρακολουθούμε όλο και πιο έντονα τις εκπτωτικές καμπάνιες του Fanatical, εφόσον έχει αποδειχθεί πλατφόρμα που -κατά καιρούς- μας δίνει φανταστικές προσφορές σε PC games. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά η σειρά Syberia και οι περιπέτειες της Kate Walker, εφόσον το Fanatical δίνει την τριλογία του εν λόγω franchise για αντίτιμο 1 μόλις ευρώ. Το Syberia Triple Pack είναι αυτή τη στιγμή ανεβασμένο στο σχετικό store, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε όλο το περιεχόμενό του (Syberia, Syberia II και Syberia 3) πληρώνοντας λιγότερο από ό,τι θα πληρώναμε για ένα... μπουκάλι γάλα. 

Φανταστείτε πως η αρχική τιμή του πακέτου βρισκόταν στα 55.97€, επομένως δεν θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία να εντάξετε στη συλλογή σας τα τρία Syberia games. 

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε με 1€ το Syberia Triple Pack, τους κωδικούς του οποίου θα μπορείτε στην πορεία να εξαργυρώσετε μέσω Steam.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Syberia: The World Before και εδώ είναι το review μας σε περίπτωση που θελήσετε να ολοκληρώσετε τη συλλογή.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88