ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστρέφουν τον Δεκέμβριο τα The Game Awards 2022

Μία ακόμη γιορτή για τη βιομηχανία!

Πριν καν ολοκληρώσει το ένα event ο Geoff Keighley ανακοινώνει το άλλο, κρατώντας τη gaming επικαιρότητα στις μύτες. Μπορεί απόψε το βράδυ να είναι ο παρουσιαστής του Gamescom ONL, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε από το να ανακοινώσει από τώρα τη διεξαγωγή των φετινών The Game Awards.

Η διοργάνωση που τιμά τα κορυφαία games της χρονιάς διοργανωθεί ξανά από τον ίδιο και θα λάβει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου του 2022, καθιστώντας το το 9ο συνεχόμενο show υπό αυτή την ονομασία. Σε αυτό αναμένουμε να δούμε τα κορυφαία games της χρονιάς να βραβεύονται σε κάθε υποκατηγορία, ενώ ο Geoff μας έχει συνηθίσει πια σε shows που περιλαμβάνουν πολλές world premieres και... διαφημίσεις.

Για την ώρα έχουμε μόνο την ημερομηνία, ωστόσο θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζει ο καιρός, όπως guests και τα υποψήφια games που συνήθως ανακοινώνονται γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Την περυσινή διοργάνωση είχε κερδίσει το It Takes Two, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Josef Fares να αδειάζει τον θρόνο για τον φετινό νικητή. 

Αξιοσημείωτο πως το φετινό event θα έχει μία νέα κατηγορία βράβευσης, αυτή του Best Adaption, η οποία θα βραβεύει την καλύτερη μεταφορά κάποιου video game IP σε κάποιο άλλο μέσο ψυχαγωγίας όπως βιβλία, ταινίες, σειρές, κλπ.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88