ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθ` οδόν για κυκλοφορία το 2023 το Baldur’s Gate III

Με καινούργιο update σύντομα!

Ένα καινούργιο update (νούμερο 9) έρχεται τον επόμενο μήνα (9 Δεκεμβρίου) για την early access του Baldur`s Gate III, μαζί με το Panel from Hell live stream, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ημερομηνία. Συγκεκριμένα, η Larian Studios ανακοίνωσε πως το live stream θα περιέχει “peeks” από το τι θα έρθει την καινούργια χρόνια, αλλά θα συζητηθούν και θέματα τα οποία ενδιαφέρουν την κοινότητα. Συμπληρώνοντας ανέφερε ότι τa Act 2 & 3 δοκιμάζονται για να είναι στον ίδιο βαθμό ποιότητας και τόνισε πως ο στόχος τους είναι να κάνουν τους παίχτες που έχουν ξοδέψει εκατοντάδες ώρες στο Act 1 να νιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Να προσθέσουμε ότι η ενημέρωση συνοδεύεται από κάποιες behind-the-scenes φωτογραφίες. Για όποιον ενδιαφέρεται να τις δει μαζί με την ανακοίνωση και λεπτομέρειες που θέλουν το πλήρες παιχνίδι να λανσάρεται μέσα στο επόμενο έτος, μπορεί πατώντας εδώ. Το παιχνίδι ακόμα βρίσκεται, για την ώρα, σε early access κατάσταση με πάνω από 45 χιλ. θετικές ψήφους στο Steam.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88