ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσαν πλάνα από το επερχόμενο Transformers Rise

Και τα leaks συνεχίζονται!

Σε μια χρονιά με αρκετά leaks έχει οδηγηθεί το 2022, με ακόμα ένα να προστίθεται στη λίστα. Αυτή τη φορά έχουμε το Transformers Rise, ένα παιχνίδι το οποίο φημολογείται ότι ξεκίνησε να αναπτύσσεται από τη Certain Affinity. Η εν λόγω πληροφορία κυκλοφόρησε σε ένα έγγραφο συμφωνίας, που θέλει τη Certain Affinity να λαμβάνει το δικαίωμα ανάπτυξης ενός Transformers παιχνιδιού.

Κάπου εδώ να προσθέσουμε ότι η εταιρεία, μέσω ενός podcast το καλοκαίρι του 2021, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα ονομάζεται Transformer Rise και μέσω μίας συνέντευξης του CEO, Max Hoberman, ενημέρωσε ότι αναπτύσσουν τρία καινούργια παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα είναι Halo.

Για όποιον ενδιαφέρεται να δει τα leaks από τον YouTuber DpzLuna μπορεί να το κάνει πατώντας εδώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε να δούμε τι κινήσεις θα πάρει η εταιρεία σχετικά με τα leaks και τι γενικότερα θα κάνει η gaming βιομηχανία για την καταπολέμηση των διαρροών.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88