ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Φλεβάρη με κόστος 599.99€ έρχεται το PS VR2

Ανοίγει τα εικονικής πραγματικότητας χαρτιά της η Sony.

Έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από τη Sony όσον αφορά το κόστος και την ημερομηνία διανομής του PlayStation VR2, εφόσον μόλις ανακοινώθηκε πως το νέο headset με τα χειριστήριά του αναμένεται να λανσαριστεί στις 22 Φεβρουαρίου του 2023. Το απλό αυτό bundle θα κοστίζει 599.99€ στην Ευρώπη, συνεπώς και στη χώρα μας, με τα pre-orders να ξεκινούν στις 15 του Νοεμβρίου.

Πέραν του σκέτου bundle όμως, στην ίδια ημερομηνία, το PS VR2 θα διανέμεται και σε συνδυασμό με το Horizon Call of the Mountain στην τιμή των 649.99€. Μαζί με αυτό είχαμε και την αποκάλυψη ενός νέου αξεσουάρ, μίας βάσης φόρτισης για τα Sense Controllers, η τιμή της οποίας θα ανέρχεται στα 49.99€.

Την ανακοίνωση της ημερομηνίας/τιμής έκλεισε μία έξτρα αποκάλυψη, 11 παιχνιδιών συγκεκριμένα που θα αποτελέσουν κυκλοφορίες του PS VR2 από το λανσάρισμά του και ύστερα. Μερικά εξ αυτών είναι τα The Dark Pictures: Switchback VR, Crossfire: Sierra Squad, Hello Neighbor: Search and Rescue και άλλα, για τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσω του PS Blog.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88