ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Φεβρουάριο έρχεται το Atomic Heart

Προμηνύεται ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2023.

Μετά το «ταλαιπωρημένο» Dead Island 2 και το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy, στις 21 Φεβρουαρίου 2023 καταφθάνει και το Atomic Heart, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Mundfish από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο YouTube.

{youtube}F3Iee7ZHHZE{/youtube}

Το παιχνίδι «μυστήριο» των τελευταίων πέντε ετών, καλεί τους παίκτες να διερευνήσουν τη φαινομενική εξέγερση των μηχανών ενός σοβιετικού εργοστασίου και να αποτρέψουν τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών, αντιμετωπίζοντας παράλληλα μεταλλαγμένους ανθρώπους, αδυσώπητες μηχανές και αιμοδιψή πλάσματα.

Τα pre-orders έχουν ξεκινήσει και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ θα συμπεριληφθεί και στο Xbox Game Pass.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88