ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναβλήθηκε για το 2024 το Stellar Blade προς έκπληξη κανενός

Έκαναν τους Κινέζους οι... Κορεάτες δημιουργοί.

Αρκετός κόσμος περιμένει με ανυπομονησία το action hack-and-slash της SHIFT UP, ένα παιχνίδι που έχουμε δει υπό διάφορες ονομασίες και σε πολλαπλά PS Showcases. Υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2023, κάτι που όσο προχώραγαν οι μήνες φάνταζε όλο και πιο απίθανο, ωστόσο ούτε οι devs του ούτε η Sony σαν publisher ανακοίνωσαν ποτέ τους κάποια καθυστέρηση. Αυτό άλλαξε, έστω ανεπίσημα, το σημερινό δημοσίευμα του PS Blog, που υπογραμμίζει ορισμένες από τις σημαντικές PlayStation κυκλοφορίες (τόσο σε software όσο και σε hardware) που αναμένουμε μέσα στο 2024. Μεταξύ αυτών και το Stellar Blade, που αναγράφεται πια ως παιχνίδι του 2024.

"Ενώ το Stellar Blade είναι ο πρώτος τίτλος για κονσόλες της Shift Up από την Κορέα, η περιπέτεια φαίνεται πράγματι πολλά υποσχόμενη. Το Stellar Blade είναι ένα action-adventure παιχνίδι που θα καταφθάσει στο PlayStation 5 τον επόμενο χρόνο. Αυτός ο hack n' slash τίτλος δίνει στους παίκτες τον έλεγχο της κομψής ηρωίδας Eve, καθώς αυτή αντιμετωπίζει τους Naytibas, μια δύναμη που λεηλατεί τη Γη ενώ οι επιζώντες άνθρωποι διαφεύγουν σε μια αποικία του διαστήματος.

Το Stellar Blade συνδυάζει την έντονη δράση με εκπληκτικά γραφικά και μια ώριμη αφήγηση για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο. Οι παίκτες θα πρέπει να κυριαρχήσουν σε μια ισορροπημένη επίθεση και άμυνα για να επιβιώσουν ενάντια σε ορδές εχθρών εκτός αυτού του κόσμου."

Delay χωρίς να ειπωθεί πουθενά το "delay" για το Stellar Blade, λοιπόν, που πλέον έχει μεγαλύτερο χώρο για να ολοκληρωθεί. Βάσει του τωρινού PlayStation καλενταριού, μοιάζει για παιχνίδι του καλοκαιριού.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.