ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το Big Walk από τους δημιουργούς του Untitled Goose Game

...και έρχεται μέσα στο 2025.

Τα Game Awards μπορεί να τελείωσαν για φέτος όμως το έργο μας εδώ στο Save The Game δεν τελείωσε, καθώς οι ανακοινώσεις, μικρές ή μεγάλες, ήταν αρκετές. Σειρά έχει ένα αρκετά γνώριμο studio, το οποίο μέσα στο 2025, υπόσχεται να μας φέρει ένα ακόμα ιδιαίτερο και διασκεδαστικό παιχνίδι όπως είχε κάνει και με το Untitled Goose Game.

Ο λόγος λοιπόν για το Big Walk, τη νέα first-person cooperative περιπέτεια της House House που, όπως αναφέρει και το press kit του παιχνιδιού, έχει να κάνει με την ομαδικότητα και το διάλογο. Οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν με την παρέα τους και να εξερευνήσουν έναν αρκετά μεγάλο, ανοιχτό και περίεργο κόσμο, λύνοντας γρίφους, περνώντας δοκιμασίες και χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία για να επικοινωνήσουν. Όντας φυσικά ένα παιχνίδι της House, δεν θα λείπουν και τα πειράγματα από το Big Walk, μιας και οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να «κλέψουν τα κιάλια των φίλων τους ή να τους πετάξουν μέσα στον ωκεανό».

Το Big Walk αναμένεται μέσα στο 2025 και θα κυκλοφορήσει σε PC μέσω του Steam και του Epic Games Store.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...