ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Saber Interactive ανακοίνωσε το Jurassic Park: Survival

Η επιστροφή των δεινοσαύρων!

Με ένα πανέμορφο trailer στα The Game Awards, η Saber Interactive ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο single-player action adventure το οποίο διαδραματίζεται στο σύμπαν του Jurassic Park.

Συγκεκριμένα, το Jurassic Park: Survival λαμβάνει χώρα μία μέρα μετά τα γεγονότα της πρώτης ιστορικής ταινίας του Steven Spielberg και εξιστορεί την προσπάθεια της Dr. Maya Joshi να φύγει από το Isla Nublar και το πάρκο του στο οποίο, όπως θα θυμάστε, πλέον κατοικούν μόνο επικίνδυνοι δεινόσαυροι. Εν συντομία, το premise του παιχνιδιού αναφέρει:

Μέσα από συναρπαστικές συναντήσεις, οι παίκτες θα ζήσουν το θαύμα και τον κίνδυνο των δεινοσαύρων… τους οποίους θα πρέπει να ξεγελάσουν, να αποφύγουν αλλά και να αλληλοεπιδράσουν μαζί τους… ενώ παράλληλα εξερευνούν το γεμάτο από άγρια ζωή και απειλές έκπληξη Isla Nublar. Από την εμβληματική το πύλη μέχρι το Visitor Center και παραπέρα, το Jurassic Park ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε.

Το πότε δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά το Jurassic Park: Survival αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...