ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο παιχνίδι Deus Ex

Φήμες για remakes, remasters, spin-offs...

Ένα νέο παιχνίδι Deus Ex φέρεται να βρίσκεται σε πολύ πρώιμη ανάπτυξη στην Eidos Montreal. Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, το στούντιο εργάζεται επίσης σε μια νέα IP και συνεργάζεται με τη Microsoft σε παιχνίδια Xbox, συμπεριλαμβανομένου του Fable. Ο Όμιλος Embracer απέκτησε πρόσφατα ένα μεγάλο μέρος του δυτικού μέρους της Square Enix έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montréal. Κατά συνέπεια, αποκτά πρόσβαση και σε έναν κατάλογο πολύ δυνατών IP, όπως τα Tomb Raider, Deus Ex και Thief.  

Την Τρίτη, το Bloomberg ανέφερε ότι η Embracer σχεδιάζει να κλείσει το στούντιο που ήταν παλαιότερα γνωστό ως Square Enix Montréal, λίγες εβδομάδες μετά τη μετονομασία του σε Onoma. Σε μια σειρά από tweet που ακολουθούν, ο Schreier ισχυρίστηκε ότι μέρους του προσωπικού της Onoma θα μετακομίσει στην Eidos Montreal και παρείχε μια ανεπίσημη ενημέρωση για τις δραστηριότητες του στούντιο. «Η Eidos Montreal, Η οποία παραμένει άθικτη, ακύρωσε  το παιχνίδι που θα ήταν εμπνευσμένο από το Stranger Things, το οποίο φημολογήθηκε πρόσφατα», είπε.

Πλεόν, σύμφωνα με τον Schreier, η Eidos Montreal εργάζεται σε νέο IP που «προσφάτως αναθεωρήθηκε», ένα παιχνίδι Deus Ex που είναι «πολύ νωρίς» στην ανάπτυξη και «σε συνεργασίες ανάπτυξης με το Xbox συμπεριλαμβανομένου του Fable». Γενικά, το περιβάλλον της εταιρείας είναι σε ελαφρά σύγχυση, κάτι που δικαιολογημένα θα φέρει ανησυχία στους fans. Η Embracer είπε τον Μάιο ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει συνέχειες, remakes, remasters, spin-offs και πολλά άλλα για τα IP των Crystal Dynamics και Eidos Montreal.

Η Crystal Dynamics ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι το επόμενο παιχνίδι Tomb Raider είχε αρχίσει να αναπτύσσεται, χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5. Εγώ θέλω να είμαι θετικός ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και δεν θα επαναληφθούν παθογένειες τύπου Marvels Avengers. Ελπίζω ότι θα δούμε τον Adam Jensen και τη Lara Croft σε κάτι φρέσκο που θα σέβεται όμως και την ιστορία των franchise.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88