ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ελπίδα για νέο Spyro μας δίνει η Toys for Bob

Κομβική χρονιά για το μωβ δρακάκι το 2024.

Προφανώς η επιστροφή του Spyro με τη Reignited τριλογία δεν θα ήταν το τέλος του ήρωα που πρωτο-έφτιαξε η Insomniac και πλέον κατέχει η Activision. Όπως συνέβη και με τον Crash, που μετά το N.Sane Trilogy υποδέχθηκε το Crash Bandicoot 4: It's About Time, κάτι παρόμοιο περιμένουμε να συμβεί και με την περίπτωση του Spyro, εφόσον οι κάτοχοι του IP φροντίζουν να ακούγεται το όνομά του όλον αυτό τον καιρό. Συμμετοχή στο CTR Nitro-Fueled, δεύτερη παρουσία στο Crash Team Rumble, είναι δεδομένο ότι έχει ξανα-έρθει για να ξανα-μείνει. Φαίνεται, λοιπόν, πως φέτος ίσως πάρουμε την πολυπόθητη επιβεβαίωση πως ένα νέο Spyro game φτιάχνεται τη στιγμή που μιλάμε.

Μία δημοσίευση από την επίσημη social σελίδα του Spyro the Dragon έχει την ομώνυμη μασκότ να φιγουράρει σε μία σανίδα με πονηρό βλέμμα, με τη λεζάντα του post να αναφέρει:

Το μότο του 2024. Πρέπει να πιστεύετε!

Όλο αυτό προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού μεταξύ των fans του ήρωα, εφόσον είναι λες και η Toys for Bob μας λέει πως πρέπει να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για κάτι καινούριο! Φυσικά, οι 10+ εκατομμύρια πωλήσεις που έχει σημειώσει το Spyro Reignited Trilogy κάνουν την όλη ιδέα πολύ ευκολότερη, άρα αφού σταματήσει και η season-to-season υποστήριξη του Crash Team Rumble είναι πολύ πιθανό να δούμε όλο το ενδιαφέρον της Toys for Bob να στρέφεται στο έτερο 3D platformer.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.