ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Έρχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τελικά το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Νέο delay με την εταιρεία να εξηγεί τους λόγους.

Μπορεί το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl να έλαβε ακόμα μία καθυστέρηση, όμως κανείς δεν μπορεί να προσάψει κάτι στην GSC Game World, μιας και το ουκρανικό στούντιο ήταν ένα από τα πολλά "θύματα" του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Όταν ο πόλεμος ξεκίνησε η εταιρεία ανάπτυξης με έδρα το Κίεβο αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην Τσέχικη Δημοκρατία, με ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού να μην μπορεί να ακολουθήσει, αναγκασμένο να εργάζεται από το σπίτι του και με τον φόβο του πολέμου γύρω του. Καταλαβαίνετε και εσείς πως οι συνθήκες δεν μπορούν να είναι ευνοϊκές, με τα αρκετά delays που δέχτηκε το παιχνίδι να ήταν εν μέρη λογικά και αναμενόμενα.

Πάντως, η πιο πρόσφατη εκτίμηση που είχαμε ανέφερε πως το παιχνίδι αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024, με την GSC Game World βέβαια να δίνει σήμερα για πρώτη φορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl λοιπόν θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις 5 Σεπτεμβρίου του 2024.

Η νέα ημερομηνία συνοδευόταν και από ένα κείμενο με τους λόγους που οδήγησαν την GSC Game World να πάρει για ακόμα μία φορά τον δύσκολο, αλλά απαραίτητο δρόμο της αναβολής. Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια την εταιρεία, το feedback που έλαβε σχεδόν από όσους δοκίμασαν το παιχνίδι της έκανε λόγο για διάφορα τεχνικά ζητήματα. Η ίδια θεωρώντας πως τα σχόλια του κόσμου έχουν βάση, αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι της, εστιάζοντας στην επίλυση των τεχνικών θεμάτων, ώστε το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl να παρουσιαστεί όσο πιο ολοκληρωμένο γίνεται κατά το λανσάρισμα.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.